Ons bedrijf

 

Wij zijn Arjen Vos en Aja Vos-Dragt.

 

 

Op 17 november 1980 openden wij onze eerste poelierswinkel in de Korte Woldstraat te Steenwijk. Al op de dag van de opening liep het storm in het kleine winkeltje.  Na drie jaar verhuisden wij naar een groter pand in het centrum van Steenwijk. Een totaal verbouwd winkelpand met een kleine bovenwoning waar wij gingen wonen.  Gedurende 13 jaar verkochten wij een breed assortiment producten aan de Woldpromenade 9. Van meet af aan hanteerden wij de slogan:

 

Verkoop wat je zelf graag eet! 

 

In 1993 kregen wij de mogelijkheid om het Poeliersbedrijf over te nemen van de ouders van Aja. Als gevolg hiervan hebben wij ons gevestigd aan de Hoofdstraat in Zuidwolde. Op dit adres staat een bedrijfsruimte waarin de producten worden klaargemaakt voor de verkoop. Inmiddels is de verkoop in een winkelpand vervangen door verkoop op markten. Wekelijks bezoeken wij zeven weekmarkten met een deskundig team van verkopers en verkoopsters.

 

   

Ester en Erwin

 

                    Tessa

Petra                     

   

 Gerien

 

Twee verkoopwagens met koeling en koeltoonbank gaan naar de verschillende plaatsen toe om daar onze klanten te voorzien van een ruim assortiment producten van goede kwaliteit.

 

 

Naast de verkoop op de markt, verzorgen wij ook volledige barbecues en buffetten.