Nieuws / Foto's

 

We hebben afgelopen week een Facebook actie gehad waarbij mensen een bericht moesten delen en dan een kilo tv-sticks konden winnen.

13 februari 2017 werd de winnaar bekend gemaakt.

 

 

 

 

 

2015
Stella Leenders heeft ons bedrijf, onze visie, ons team en ons assortiment mooi beschreven voor de rubriek 'Mijn bedrijf' in het lokale advertentieblad De Groene Post. Ook in het archief terug te lezen op www.degroenepost.nl editie 4 maart 2015.

 

klik op de afbeelding voor vergroting

 

 

We hebben er een nieuwe markt bij! Wij staan nu iedere donderdag van 8.00 - 13.30 uur op de markt in de Hoofdstraat van Hoogeveen.

 

klik op de afbeelding voor vergroting

 

 

1 juli 2014 hebben wij met veel plezier ons poeliersbedrijf laten zien aan de Burgemeester en Wethouders van gemeente De Wolden.

 

 

 

 

30 mei 2014 waren wij bij Aaldert Oosterhuis te gast in het radioprogramma De Brink van RTV Drenthe. Hier vertelden wij over de vele facetten van het poeliersvak. Tijdens het gesprek namen we diverse recepten door. Zie ons kopje ‘Recepten’ voor de makkelijke maaltijd en het culinair genot.

 

 

In de krant Nunspeets Belang van dinsdag 17 december 2013 een leuk artikel over ons bedrijf.

 

klik op de afbeelding voor vergroting

 

 

 

Op 17 december a.s. staan wij op de Rode-loperavond in Zuidwolde!

Komt u ook deze mooie bon halen?

 

 

 

 

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstverkoop.

Heeft u onze kerstlijst al in huis? Download hier de kerstlijst.

 

 

 

 

Op 2 november jl. namen wij voor het eerst deel aan de Open Bedrijvendag te Zuidwolde. Onze kraam was opgesteld in de bedrijfshal van Phython.

Om te laten zien wat we allemaal te bieden hebben, hadden we de kraam opgedeeld in drie onderdelen: catering, assortiment en geschenkpakketten.

We hebben ruim 200 goodiebags aan de bezoekers uitgedeeld met o.a. lekkere recepten, zakjes kruiden en een leuke waardebon die men kan inleveren op één van onze markten. Ook hebben we de bezoekers gevulde eieren, onze eigen grilworst en nieuwe gerechten laten proeven.

Ter afsluiting mochten wij ’s avonds de barbecue verzorgen voor alle ondernemers die deelnamen aan de Open Bedrijvendag.

Wij kijken positief terug op de Open Bedrijvendag 2013 te Zuidwolde!